Goed werkende webshop

Gebruikersvriendelijkheid voor klant én ondernemer

 • design-icon

  Een webshop starten

  In uw webshop wilt u zo min mogelijk ruis om uw producten. Geen geschreeuw, geen knopjes: gewoon, het product. Wij streven naar het perfect presenteren van wat u verkoopt. Of het nu een schoen, een e-book of een bureaulamp is.

 • realisation-icon

  WooCommerce

  Wij maken websites met WooCommerce als beheersysteem, het populairste e-commerce pakket ter wereld. WooCommerce biedt alle denkbare mogelijkheden en laat zich makkelijk uitbreiden, maar is ondertussen een verademing in het gebruik.

 • marketing-icon

  Resultaat

  Het opzetten van een webshop is één. Maar voor de eigenaar begint het dan pas: de catalogus moet kloppen, de voorraad moeten kloppen, de pakketjes moeten op de bus. En.. u moet klanten zoeken! De competitie is sterk en kapitaalkrachtig. En wie dat niet is, moet slim zijn.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heeft u interesse om met ons te werken aan een website of webapplicatie? Leg uw plan aan ons voor en we denken graag met u mee.

Nederlanders gaan meer en meer online shoppen. Dankzij betere technologie. iDeal en WooCommerce kunnen ook kleinere ondernemers hun producten online aan de man brengen. Slik maakt webshops die het product optimaal tot z’n recht laten komen. Een webshop van Slik draait om gebruikersvriendelijkheid voor klant én ondernemer.

Slik realiseert zowel grootschalige webshops met duizenden producten, als webshops voor starters in hun eerste stappen naar een eigen onderneming. Daarbij hebben we één doel: zoveel mogelijk omzet binnenhalen via het online kanaal. Daarvoor is een goede wisselwerking essentieel. Benieuwd hoe we te werk gaan?

1. Plannen maken

Waar wilt u naartoe? En welke rol speelt ‘online’ in uw ambities? De stip aan de horizon, of we die nu samen zetten of niet, is het begin van iedere reis. En we denken dan niet aan lijvige documenten of dagenlange sessies op de hei, maar een paar rake zinnen die iedereen inspireert tot actie en richting geeft voor alle beslissingen.

2. Ontwerp

Hardop dromen. Die dromen in beelden vertalen en alle functionaliteiten visualiseren. Zodat u een tastbaar en téstbaar webdesign hebt die de input vormt voor onze developers. Het ontwerpen is in onze ogen overigens veel meer dan grafisch vormgeven. Het is uw business model ontwerpen, uw doelgroepen en hun intenties leren kennen en de hele reis van impressie tot en met de bezorging van het product.

3. Realisatie

Met plannen en ontwerpen in de aanslag duiken we in de code. Bij een webshop komt meer techniek kijken dan bij een gemiddelde website. Naast de catalogus met categorieën en producten heeft de webshop de beschikking over een winkelwagen met afrekenproces (iDeal, creditcard, Mr. Cash, Sofort, etc.), servicepagina’s, algemene voorwaarden, een profielpagina en een zoekfunctie. Alle webshops die wij maken werken bovendien op desktop, tablet en mobiel.

4. Catalogus

Naarmate de bouw van de webshop vordert, komt de bal steeds meer te liggen bij u als ondernemer. Het vullen van de catalogus is daar een belangrijk onderdeel van. Niet alleen het vullen van producten, maar ook het achterhalen van verzendkosten, btw-tarieven, het opstellen van servicepagina’s en algemene voorwaarden is daar onderdeel van. Wij zijn, met vele jaren ervaring in de rugzak, uw steun en toeverlaat en voorzien u van advies waar mogelijk.

5. Op campagne

De webshop is live! En u begrijpt: nu begint het pas. De straat op, flyeren, advertentieruimte inkopen, inbound marketing. Bij iedere stap blijft Slik betrokken. De markt gaat u vertellen welke aannames aan het begin terecht of onterecht waren en aan de hand daarvan kan de webshop zich ontwikkelen en groeien tot de verkoopmachine die u in gedachten hebt.

joep-avatar

Meer weten?

Joep is expert als het gaat om het perfect presenteren van uw producten of diensten in een converterende webshop.

4.9/5 sterren gebaseerd op 22 Google reviews.