ONLINE MARKETING

Altijd, structureer, pro-actief uw website vindbaar maken en uw online marketing up to date

  • glinsterende sterretjes

    Pro-actief

    Online Marketing betekent bij Slik proactief uw organisatie uitdagen en begeleiden naar een beter online resultaat. Dit doen wij door uw website stapsgewijs beter te maken, uw online advertenties goed te laten aansluiten en uw social media kanalen goed te onderhouden. Met als resultaat: hoger te scoren in zoekmachines en rendabele online marketingcampagnes.

  • Structureel

    Slik heeft de perfect mix aan ervaring, deskundigheid en een rotterdamse mentaliteit. De combinatie van onze ervaring met het ontwerpen en bouwen van creatieve websites en online marketing maakt van ieder ‘gewoon’ project een extreem succesvolle website. Uw Personal Assistant voor uw online strategie. Een lekker structurele aanpak.

Complete dienstverlening op hoog niveau

Strategie

Wij verdiepen ons in uw ideeën, denken met u mee en maken slimme plannen voor online marketing. Plannen die aansluiten op uw strategie.

Analyse

Met behulp van Google Analytics en Google Dashboard meten, analyseren en rapporteren we hoe succesvol uw website is.

Vindbaarheid

Uw website in een hogere positie in Google? Wij werken dagelijks aan SEO voor onze klanten. Daar kan er vast nog wel eentje bij.

Conversie

Dankzij grafische, technische en/of content optimalisatie verhogen we de aanmeldingen of aankopen (conversie) van uw website. Dat betekent: meer omzet.

Google Ads

Slik is Google Partner. Dat betekent dat we onzelf Google Ads-expert mogen noemen. Wij maken en beheren dan ook vele Google Ads campagnes.

Social media

Een originele Facebook of Instagram campagne? Nieuwe zakelijke leads genereren via LinkedIN? Wij brengen u in contact met uw doelgroep.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heeft u interesse in het ontwikkelen van een kieswijzer? Leg uw plan aan ons voor en we denken graag met u mee.