ONLINE MARKETING

Altijd, structureer, pro-actief uw website vindbaar maken en uw online marketing up to date

  • glinsterende sterretjes

    Pro-actief

    Online Marketing betekent bij Slik proactief uw organisatie uitdagen en begeleiden naar een beter online resultaat. Dit doen wij door uw website stapsgewijs beter te maken, uw online advertenties goed te laten aansluiten en uw social media kanalen goed te onderhouden. Met als resultaat: hoger te scoren in zoekmachines en rendabele online marketingcampagnes.

  • Kieswijzer als marketinginstrument

    Heeft u al eens nagedacht over een kieswijzer als marketinginstrument? De perfecte tool om uw doelgroep te bereiken, gegevens te verzamelen of een bijdrage te leveren aan de uitstraling en identiteit van uw organisatie. Als onderdeel van een marketingcampagne biedt u met een kieswijzer échte meerwaarde met voor iedere gebruiker een op maat gemaakt resultaat of advies.

Complete dienstverlening op hoog niveau

Strategie

Wij verdiepen ons in uw ideeën, denken met u mee en maken slimme plannen voor online marketing. Plannen die aansluiten op uw strategie.

Analyse

Met behulp van Google Analytics en Google Dashboard meten, analyseren en rapporteren we hoe succesvol uw website is.

Vindbaarheid

Uw website in een hogere positie in Google? Wij werken dagelijks aan SEO voor onze klanten. Daar kan er vast nog wel eentje bij.

Conversie

Dankzij grafische, technische en/of content optimalisatie verhogen we de aanmeldingen of aankopen (conversie) van uw website. Dat betekent: meer omzet.

Google Ads

Slik is Google Partner. Dat betekent dat we onzelf Google Ads-expert mogen noemen. Wij maken en beheren dan ook vele Google Ads campagnes.

Social media

Een originele Facebook of Instagram campagne? Nieuwe zakelijke leads genereren via LinkedIN? Wij brengen u in contact met uw doelgroep.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heeft u interesse in het ontwikkelen van een kieswijzer? Leg uw plan aan ons voor en we denken graag met u mee.