WordPress Website op maat

Visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en perfect voor zoekmachineoptimalisatie

  • WordPress webdesign op maat

    Webdesign is een combinatie van design, de tone of voice en de technologie die gebruikt wordt. Al onze WordPress websites worden geheel op maat ontworpen en afgestemd op de wensen en de huisstijl van jouw bedrijf. Bovendien kunnen wij voor ieder budget een webdesign opleveren.

  • Mobile friendly websites

    Steeds vaker benaderen mensen websites via mobiele apparaten. Het is daarom belangrijk dat een website geschikt is voor smartphones en tablets met uiteenlopende schermformaten. Ook bevordert een mobile friendly website de prestaties in Google, zodat je website een hogere ranking bereikt.

Onze WordPress-projecten

Slik heeft veel ervaring als het gaat om het ontwerpen en bouwen van WordPress websites. In opdracht van onder andere Lentiz onderwijsgroep, Mezz Concerts & Dance Breda en VONQ hebben we prachtige projecten neergezet. Bekijk hieronder de projecten.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website of webapplicatie? Leg je plan aan ons voor en we denken graag met je mee.

Responsive webdesign (mobile friendly)

Tijdens het ontwerpproces houden onze webdesigners rekening met de mogelijkheden binnen WordPress. Denk bijvoorbeeld aan consistent gebruik van contentblokken die op meerdere pagina’s toegepast worden. Slik maakt WordPress websites standaard mobile friendly. Content, design en techniek zijn compleet geoptimaliseerd en afgestemd op mobiele apparaten. Onze WordPress webdesigns resulteren in websites die de online identiteit van jouw bedrijf versterkt en je websitebezoekers aanzet tot actie. Zo ben jij klaar voor de concurrentiestrijd! Lees meer over WordPress webdesign.

WordPress website realisatie

Wij zijn dé WordPress specialisten. Na het ontwerpen en bouwen van honderden volstrekt unieke websites, van eenvoudige one-pagers tot en met enterprise-level intranets van duizenden pagina’s, durven we dat wel te zeggen. WordPress is het meest succesvolle systeem ter wereld. WordPress biedt alle flexibiliteit om iedere denkbare vormgeving mogelijk te maken en is dankzij zijn plugin-structuur makkelijk uitbreidbaar. Door onze unieke werkwijze kan jij verbluffend eenvoudig zelf je website uitbreiden en de pagina’s voorzien van tekst, afbeeldingen, video's en nog veel meer.

WordPress hosting: een snelle website en altijd up-to-date

Voor ons gaat niets boven de veiligheid van jouw gegevens. Dankzij onze jarenlange ervaring met WordPress websites weten wij precies hoe wij deze veilig moeten houden. Wij zorgen dat je website altijd up-to-date is en over de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid beschikt. Zo is je website snel en altijd online dankzij onze backuplocatie. Lees hier meer over WordPress hosting.

WordPress beveiliging en hackvrije garantie

Wereldwijd is WordPress één van de populairste beheersystemen. Ook onder hackers is WordPress erg populair. Goede websitebeveiliging is dus enorm belangrijk. Internetbureau Slik heeft beveiligingsexperts in dienst die meerdere keren per dag websites op nieuwe kwetsbaarheden controleren. Veiligheidslekken worden direct gedicht. En met onze hackvrij garantie ben jij goed voorbereid op aanvallen van hackers. Met een veilige WordPress website zit je bij Slik dus goed! Lees hier meer over onze WordPress beveiliging.

De Slik webredactie

Slik is een full service internetbureau. We nemen onze taak niet licht op. Ook voor het uitdenken, uitwerken en invoeren van de content op je website – teksten, illustraties én afbeeldingen – kan jij bij ons terecht. Onze eigen webredacteurs schrijven in begrijpelijke taal die lekker leest. We beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk van vertalers, fotografen en illustrators.

Avatar van Thijs

WordPress website laten maken?

Wilt u ook een WordPress website laten maken of heeft u vragen? Neem dan contact op met Thijs.