Mezz Concerts & Dance Breda

Hét podium voor live popmuziek en dance

Resultaat

Een moderne website die met een eigenzinnige huisstijl en een makkelijk te gebruiken interface bijdraagt aan de beleving van de klant. Een website die een mooie toevoeging biedt aan de totale experience van Mezz.

mezz-mockup

Het vinden van een evenement, het kopen van het kaartje, de bevestiging per e-mail. De beleving van een concert, festival of feest begint al vér voordat de eerste noten door de zaal klinken. Des te belangrijker om ervoor te zorgen dat die ervaring vanaf het eerste moment kraakhelder is. Dat begint online, bij de website.

Concerten, feesten, festivals, Mezz doet ‘t allemaal. Op de homepage vind je meteen een overzicht van de geplande evenementen. Door de herkenbare huisstijl en het uitgesproken ontwerp – credits voor Das Buro – beginnen de concertkriebels al op te borrelen.

mezz-mockup-2
Aanpak

TicketSwap, YouTube, Spotify, ActiveTickets.

Om een onvergetelijke ervaring te realiseren, hebben we het de concertganger zo makkelijk mogelijk gemaakt. De website is responsive, zodat hij goed werkt op alle verschillende schermgroottes. Ook hebben we handige snufjes toegevoegd. Is jouw favoriete evenement bijvoorbeeld uitverkocht? Mezz heeft de link naar TicketSwap bijvoorbeeld alvast voor je toegevoegd.

De website van Mezz is niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant makkelijk in gebruik. WordPress is toegepast als beheersysteem. Geen standaard setup, maar maatwerk met het gebruik van flexibele contentblokken. Dankzij deze werkwijze kan Mezz zelf content toevoegen, beheren en verwijderen. Denk daarbij niet alleen aan teksten en afbeeldingen. Ook video’s en afspeellijsten van Spotify voegt Mezz gemakkelijk zelf toe.

Kaartjes kopen was nog nooit zo eenvoudig. Door een naadloze integratie met ActiveTickets wordt de kaartverkoop van Mezz geregeld. Bezoekers bestellen en betalen hun tickets via de website dankzij een koppeling tussen WordPress en ActiveTickets. Geen dubbele administratie voor Mezz dus.

Slik heeft een prachtige website met prettig beheersysteem voor ons ontwikkeld. De flexibele instelling van het team bij Slik zorgt voor een fijne samenwerking en uitstekende support.
Bram Sol - Head Operations bij Mezz Breda
mezz-mockup-3
Samenwerking

IJzersterk resultaat dankzij een zeer fijne samenwerking

Eigentijds, tegendraads en verrassend. Dat is Mezz. Het gebouw is een echte eyecatcher in het centrum van Breda. Volledig ontworpen als poppodium biedt Mezz toegang aan zo’n 600 muziekliefhebbers. Om al deze muziekliefhebbers - ook online - optimaal te helpen, heeft Slik in een erg fijne samenwerking met branding agency das Buro en Mezz een nieuwe website ontwikkeld. Das Buro is verantwoordelijk voor de vormgeving, Slik voor de technische realisatie en Mezz voor de content.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg jouw plan aan ons voor, en we denken graag met je mee.