Offerte software Offri

Maak impact met digitale offertes.

Resultaat

Slik ontwikkelde Offerte Software Offri om ondernemers en organisaties te helpen met het optimaliseren van hun salesproces. Optimaliseren in de zin van: onderscheiden van de concurrentie en serieus tijd besparen met offertes maken. Met als doel: meer opdrachten winnen en kosten besparen in het salesproces. Win win!

Offri mockuop
Feit

Iedereen gaat digitale offertes maken.

Offertes maken. Sommige mensen doen het voor hun lol - sommigen niet. Maar voor iedereen die enige vorm van maatwerk levert is het schrijven van offertes van levensbelang. Een goede offerte ziet er goed uit, leest prettig weg, en is 100% correct. Het is niet makkelijk om goede offertes te maken, en het kost tijd. Dát gaan we veranderen met Offri.

Met Offri maak je digitale offertes: niet langer saaie pdf’s, maar interactieve online ervaringen. Met deze offerte software kun je je makkelijk onderscheiden van de concurrentie én - niet onbelangrijk - veel tijd besparen. Bovendien heb je altijd inzicht wat je klant heeft gezien, en hoe al je offertes er voor staan. Handig, zodat je met een strakke opvolging je scoringspercentage opkrikt.

Uitdaging

Maak impact met digitale offertes en bespaar tijd bij het maken, verzenden en opvolgen.

Je hebt urenlang zitten zwoegen op die ene offerte, klikt op de verzendknop in je mail richting jouw toekomstige klant en bedenkt dat je de bijlage bent vergeten. Of nog erger: je hebt de bedrijfsnaam niet aangepast. Dit soort klassiekers zijn verleden tijd in Offri.

Want in Offri:

 • Maak je supersnel offertes, zelfs binnen een minuut
  Met een strak ingerichte Offri kun je met behulp van sjablonen verrassend snel schakelen. Lekker consistent wanneer er meerdere collega’s offertes uitbrengen via Offri. Complexere offerte maken? Met de catalogus plaats je snel de benodigde componenten en producten in je offerte. De begroting wordt automatisch samengesteld en doorgerekend.
 • Scoren je offertes hoger
  Met een professionele uitstraling, video’s en slideshows knalt je offerte er - naast de saaie en langdradige pdf’s van je concurrenten - tussenuit.
 • Is er geen gedoe meer met printen en scannen of fotograferen van de getekende versie
  Met de mogelijkheid om via Offri de offerte te accorderen, maak je het toekomstige klanten makkelijk om met jouw organisatie in zee te gaan.
 • Krik je je scoringspercentage op dankzij een strakke opvolging
  Met de statistieken op een presenteerblaadje weet je precies wanneer, hoe lang en hoe vaak je toekomstige klant zijn offerte heeft bekeken
 • Maak je nooit meer fouten
  Met tags kun je informatie waarin je anders typefouten zou kunnen maken - of die je zou kunnen vergeten te vervangen altijd correct plaatsen. Bovendien wordt de begroting altijd real-time doorgerekend, en is daardoor altijd foutloos.
Offri mockup bruidsboeketten
Gebruikersonderzoek

Iets kan er nog zo mooi uitzien, maar werkt het ook lekker?

Het ontwerp van Offri is gemaakt in Figma. Figma is de designtool waarin onze designers samenwerken en al onze projecten ontwerpen. Een ontwerp in Figma resulteert altijd in een interactief prototype geschikt voor designpresentaties en gebruikersonderzoeken. Ook voor Offri geldt: het ontwerp kan er nog zo mooi uitzien, maar werkt het ook lekker? Om die reden hebben we meerdere gebruikersonderzoeken uitgevoerd tijdens de ontwerp- en bouwfase.

Het doel van de gebruikersonderzoeken is het valideren van aannames en verifiëren of we op de goede weg zitten voor de gebruiker. Met behulp van meerdere sessies - waarbij specifieke onderdelen van Offri werden getest - kregen de testpersonen opdrachten en vragen voorgeschoteld door onze ontwerper en developers. Met deze feedback is het ontwerp verbeterd en features geoptimaliseerd.

Techniek

Supersnelle interface ontwikkeld met Vue.js

Offri is gemaakt met behulp met TypeScript, Vue.js en Node.js. Berichten tussen de diverse microservices worden uitgewisseld door RabbitMQ. Door gebruik te maken van dergelijke opensource technologie kunnen we supersnel functies ontwikkelen. Zo deden we dat eerder ook voor onder meer de VOG-check en de StamcelWijzer.

Offri werkt in de gebruikelijke browsers op desktop, tablet en mobiel. Omdat we te maken hebben met veel data en gegevens, zorgen we er voor dat Offri voldoet aan de eisen omtrent AVG/GDPR en hosten de gegevens in de EU bij cloudproviders die voldoen aan ISO 27001 (internationale norm voor informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsstandaard).

Offri dashboard
Iets anders

Website gemaakt met Webflow

Offri is zo’n mooi product, dat verkoopt zichzelf wel! Maar… als niemand van het bestaan af weet, dan gaat dat mooi niet gebeuren. Online marketing is bij een start-up als Offri cruciaal en volop in ontwikkeling. Denk daarbij aan de website, social media, Adwords en het geven van webinars.

De website hebben we natuurlijk zelf gemaakt. De website is ontworpen en gerealiseerd in Webflow. Webflow is - net als WordPress - een Content Management System (CMS) waarmee je je website beheert. Het grote verschil is dat je voor Webflow geen developer nodig hebt en je dus tegen een lager budget een (relatief eenvoudige) website kunt laten maken. Benieuwd hoe we dat doen? Lees ons blog of de productpagina over het maken van een Webflow website.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg jouw plan aan ons voor, en we denken graag met je mee.