Efficiënte webapplicaties

Organisaties efficiënter maken. Dat is de kick.

Tegenwoordig is iedereen 24/7 online. Smartphones, tablets en computers, ze zorgen dat wij altijd en overal zaken kunnen doen of informatie kunnen opzoeken. Daar wil jij als ondernemer natuurlijk op in kunnen spelen. Webapplicaties kunnen verschillende doeleinden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een CRM-systeem, administratiesoftware, intranet, extranet, ordersysteem of een beheeromgeving. Internetbureau Slik heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van webapplicaties. Geheel op maat ontwikkelen wij web apps die precies doen wat jij vraagt!

  • Bedrijfskritisch

    Een webapplicatie - of het nu gaat om je certificatie, facturatie of onderhoudsrapporten of het beheren van een videoplatform - is bedrijfskritisch. En juist een bedrijfskritische webapplicatie moet áltijd werken en áltijd lekker werken.

  • Mobile friendly websites

    Steeds vaker benaderen mensen websites via mobiele apparaten. Het is daarom belangrijk dat jouw website geschikt is voor smartphones en tablets met uiteenlopende schermformaten. Ook bevordert een mobile friendly website de prestaties in Google, zodat je website een hogere ranking bereikt.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website of webapplicatie? Leg je plan aan ons voor en we denken graag met je mee.

Ervaren in het bouwen van de beste webapplicatie

Internetbureau Slik beschikt over een doorgewinterd team met frisse ideeën. Mobile first, content first. Leuk, maar het draait natuurlijk om het resultaat. Daarom eisen wij het uiterste van onze webapplicaties. Wij weten als geen ander aan welke eisen op het gebied van techniek en gebruiksvriendelijkheid een webapplicatie moet voldoen. Uiteraard staan je gebruikers centraal zodat de webapplicatie vanaf dag 1 staat als een huis! Gebruikersvriendelijkheid zit in ons DNA en dus ook in onze webapplicaties.

Gerealiseerde webapplicatie: velen gingen al voor

Ziekenhuizen, innovatieve startups en beursgenoteerde bedrijven. Door de jaren heen heeft Slik al vele web apps gebouwd voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Zo hebben wij voor ProDemos de welbekende webapplicatie StemWijzer gebouwd waarmee iedereen zijn politieke voorkeur kan testen. Voor de afdeling Subsea Services van Boskalis maakten we een applicatie voor projectmatig data-opslag van inspecties van offshore platformen, pijpleidingen, kabels en offshore windmolenparken. Daarnaast realiseerden we het meest complete boekhoudprogramma van Nederland (Plotter), een administratiesysteem voor ZZP’ers (Zioo), een documentmanagementsysteem voor CDHO en een video on demand platform voor Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR Unleashed). Velen gingen je dus al voor. Ook zo’n webapplicatie bouwen? Laten we er samen iets moois van maken!

Webapplicaties laten maken: onze werkwijze

Tijdens het ontwikkelen van een webapplicatie maakt Internetbureau Slik gebruik van wireframes, datamodellen en interactiemodellen. Ook gebruiken we user stories voordat we met de realisatie starten zodat we goed inzichtelijk hebben wat jij of jouw klanten met de webapplicatie willen doen. Gedurende de realisatie van de web app werken we voornamelijk met Node.js en Vue.js als frameworks.

Mobile friendly webapplicaties

Wij zijn van mening dat webdevelopers webapplicaties te vaak specifiek voor desktop ontwikkelen. Een veelgemaakte fout! Zeker gezien het tijdperk waarin we leven. Alles wat wij ontwikkelen - of het nu een website is of een webapplicatie - moet op ieder scherm en op ieder apparaat perfect werken. Smartphones, tablets of computers? Bij Internetbureau Slik ben je altijd verzekerd van een succesvolle web app! Webapplicaties die ook mobile friendly zijn maken je organisatie uiteindelijk flexibeler. Wel zo makkelijk.

Veilige webapplicaties: altijd online en up-to-date

Voor Slik gaat niets boven de veiligheid van je gegevens en die van jouw klanten. Dankzij managed hosting hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je webapplicatie. Web apps van Internetbureau Slik zijn altijd online, up-to-date en veilig!

Een lage investering en hoge opbrengst

Dankzij de nieuwste technieken en onze nuchtere werkwijze slagen wij er met onze webapplicaties iedere keer weer in om werkprocessen structureel te verbeteren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij in een korte tijd een webapplicatie voor je realiseren. Zo blijft je investering laag en kan jij snel beschikken over je nieuwe webapplicatie!

joep-avatar

Webapplicatie laten maken?

Wilt u ook een webapplicatie website laten maken of heeft u vragen? Neem dan contact op met Joep.