WR Werving & selectie

Werving- en selectiebureau voor vaste banen

Opdracht

Op zoek naar een nieuwe baan? WR biedt uitkomst. Met behulp van automatisering en een integratie met de website vindt u via WR de perfecte match.

Van grote multinationals tot nationaal opererende ondernemingen: WR beschikt over allerlei vacatures. WR selecteert kandidaten op basis van capaciteit en deskundigheid. Een gespecialiseerde recruiter kiest de juiste vacature voor iedere kandidaat. Het hoofddoel van de website van WR is het maken van een match tussen werkgever en -nemer. Het resultaat: de juiste medewerker op de juiste plaats. De website dient daar naadloos bij aan te sluiten en te ondersteunen.

wr-mockup
koppeling

Effectieve integratie met reqruitment software bespaart veel werk voor WR

WR maakt gebruik van Carerix als reqruitment software. De integratie met de WordPress plugin Carerix zorgt ervoor dat het team van WR de vacatures op de website op een gemakkelijke manier kan beheren. Carerix schiet vacatures vanuit het systeem door naar WordPress. Sollicitaties komen op de juiste plek binnen en wanneer een vacature voldaan is, verdwijnt deze naar een archief op de website. Daarbij zet de website de vacatures van WR door naar honderden jobboards. Een effectieve integratie, zodat alle vacatures op de juiste manier worden weergegeven in het CMS en op de website en er geen dubbele werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden..

wr-mockup
Resultaat

Less is more. De kunst van het weglaten

Een simpele, maar heel verfijnde huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling. Slik heeft de kunst van het weglaten toegepast op WR. Dat is de kracht van het ontwerp voor de website. Met behulp van een slim searchfield zoeken bezoekers naar vacatures, zoals ze gewend zijn via Google. Niet meer, niet minder. Lekker overzichtelijk. Via de functionele filterfunctie is het mogelijk om te filteren op categorie, locatie of salarisrange. Het sollicitatieformulier is zo beknopt mogelijk, zodat de drempel voor sollicitanten om te reageren zo laag mogelijk is. Vanzelfspreken is de website van WR responsive voor een perfecte presentatie op iedere schermgrootte. Via WordPress kan WR zelf de content op de website beheren.

wr-mockup

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heeft u interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg uw plan aan ons voor, en we denk graag met u mee.