VONQ

Predictive hiring technology

Opdrachtgever

Met de inzet van VONQ’s expertise, een eigen Job Marketing Platform (JMP) en intuïtief wervingssyteem Qandidate hebben al heel wat Europese organisaties hun cost per hire en time to hire verlaagd.

vonq-mockup
Discovery

Ontdekkingstocht naar een masterplan online communicatie

Wij houden van opdrachtgevers die nauw betrokken willen zijn bij het project. VONQ is zo’n opdrachtgever. Met zelf designers en developers in dienst is VONQ een professionele partij om samen tot het beste resultaat te komen. Een samenwerking op basis van co-creatie, waarbij de scherpe mening van VONQ van onschatbare waarde is.

De discoveryfase van het project staat volledig in het teken van het ontwikkelen van een masterplan online communicatie. Het vertrekpunt voor zowel het ontwikkeling van de website én de content. Hoe gaan we om met de doelgroepen en de behoeften van de organisatie? Dankzij het uitwerken van doelgroep- en doelomschrijving, visie op content en contentcreatie, functionele en non-functionele requirements, persona’s en customer journeys ligt er een masterplan waarmee we een prachtige basis bezitten voor het uitwerken van user stories en het maken van een UX- en graphic design.

vonq-mockup-2
Webdesign

User stories als uitgangspunt van UX- en graphic design

Het UX- en graphic design is volledig gebaseerd op de wensen van de stakeholders. Met behulp van uitgewerkte user stories voor de verschillende stakeholders - te noemen gebruikers, recruiter, recruitment director, partners, VONQ marketeers en jobseekers - zijn alle wensen van te voren goed in kaart gebracht. Volledige vrijheid in creativiteit, maar wel volgens de VONQ styleguide. Het webdesign dat Slik maakte sluit hier dan ook volledig bij aan.

Componenten. Dat is is hetgeen waarop onze designers het ontwerp hebben gebaseerd. Tijdens het wireframen, maar ook tijdens het UX- en graphic design. Volgens deze werkwijze is een ontwerp ontstaan die tot een multi-flexibel technisch resultaat leidt. Dat betekent dat VONQ binnen de WordPress-omgeving over alle flexibiliteit beschikt die ze nodig hebben en iedere pagina zelf kunnen samenstellen met de beschikbare contentblokken.

Door tijdens het ontwerpproces rekening te houden met de wensen in flexibiliteit binnen de WordPress-omgeving heeft VONQ nu de volledige vrijheid om iedere (landings)pagina binnen de website zelf op te bouwen.
Timon Quist - Designer bij Slik
Integratie

Integratie Marketing Automation Tool (MAT) Pardot

Pardot is het Marketing Automation CRM Platform van Salesforce waar VONQ mee werkt. Om dit platform naadloos aan te laten sluiten op de website, is er een integratie gerealiseerd. De marketingprofessionals binnen VONQ beschikken nu over alle marketingdata die ze vanuit de website in Pardot beschikbaar willen hebben.

VONQ is expert in Online Recruitment Marketing service. Met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Düsseldorf en Londen helpt VONQ bedrijven hun recruitment efficiënter te maken. VONQ ademt daarbij een datagedreven marketingaanpak.

vonq-mockup-3

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg jouw plan aan ons voor, en we denken graag met je mee.