SRMT

Op zoek naar een huis in Rotterdam West? Check dan snel de website van SRMT of zij - als echte stadsmakelaar van Rotterdam - kunnen helpen met het vinden van uw droomhuis.

Loyaal, exclusief, eigentijds en overtuigd van ouderwets vakmanschap. SRMT is dé stadsmakelaar van Rotterdam en richt zich met name op het best bewaarde geheim van de stad: Rotterdam West. U kunt bij SRMT terecht voor de verkoop, aankoop en taxaties van uw woning

Via de website die we voor SRMT ontwikkelden, worden deze kenmerken, de specialistische niche-markt en de diensten in één oogopslag duidelijk. En met een heel specifieke doelgroep kun je met met pakkend beeldmateriaal en versterkende teksten inspelen op hun informatie-behoefte.

Interesse? Neem contact op

Rotterdammers onder elkaar

De Stadsmakelaar van de Gemeente Rotterdam en hét internetbureau van Rotterdam. Dat klinkt als een gouden combinatie, waarbij twee partijen dezelfde taal spreken. Een goede start van een mooie samenwerking. Het resultaat: een website die perfect aansluit bij hetgeen SRMT wil uitstralen.

srmt-mockup

Met de nieuwe website trekt SRMT Rotterdammers aan die op zoek zijn naar een aantrekkelijke omgeving om te wonen en te leven. Daarbij zetten ze in op exclusiviteit. Een mooi voorbeeld daarvan is dat ze zo min mogelijk woningen in de verkoop willen hebben, waarbij persoonlijke benadering zorgt voor een korte doorlooptijd en meer tevreden klanten.

De volledig responsive website is gerealiseerd met WordPress als Content Management System. Hiermee kan SRMT zelf de content op de site bewerken en nieuwe pagina’s aanmaken. Met behulp van een cronjob wordt het aanbod van woningen in de verkoop automatisch ingeladen vanuit Scarabee. Lekker makkelijk!

Bekijk de website

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg jouw plan aan ons voor, en we denken graag met je mee.