Slot Loevestein Een rijke geschiedenis in een modern jasje

Resultaat

Na lancering van de nieuwe website stegen de online bezoeken met 35% en is een flinke stijging te zien in de kaartverkoop.

slot-loevestein-mockup

Slot Loevestein beschikt over een rijke geschiedenis. Hoe kunt u daar nu meer van leren dan het zelf te beleven. In Slot Loevestein, maar ook via de website. Het resultaat: een moderne website die met indrukwekkend beeldmateriaal en passende content direct vertelt wat er te doen is.

Na lancering van de nieuwe website en het inzetten van Google Ad Grants stegen de online bezoeken met 35% en is een flinke stijging te zien in de kaartverkoop.

Doelstelling

Converteren van online bezoeken naar offline bezoekers

Online bezoeken converteren naar offline bezoekers en het handhaven van de groei in bezoekersaantallen. Dat was de doelstelling voor het ontwikkelen van de nieuwe website voor Slot Loevestein. En met een designer in huis die er vroeger van droomde ridder te worden, moest dat wel lukken.

slot-loevestein-mockup-2
Aanpak

Geen standaard installatie, maar een op maat ingerichte WordPress-omgeving

Trouwen, feest, overnachten, zakelijk of een dagje weg? Op de homepage ziet u in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn en krijgt u een introductie van de geschiedenis van het kasteel. Het uitgebreide menu is verzameld in één blokje. Een bewuste keuze, dat zorgt voor een rustig en overzichtelijk webdesign. Dit motiveert bezoekers om op een natuurlijke wijze te navigeren.

De website is responsive, zodat de website er op iedere schermgrootte perfect uitziet, en natuurlijk volledig gebouwd volgens onze codestandaarden. Geen standaard implementatie, maar een op maat ingerichte omgeving. We richtten WordPress zo in, dat het voor Slot Loevestein gemakkelijk is om content toe te voegen en aan te passen. Dit zorgt ervoor dat zoekmachines de website goed kunnen lezen, zodat Slot Loevestein hier een sterke positie inneemt.

Daarnaast verzorgde Slik de mogelijkheid voor het verzenden van nieuwsbrieven via MailChimp. Slot Loevestein kan nu heel gemakkelijk de verschillende doelgroepen effectief benaderen.

slot-loevestein-mockup-3

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heeft u interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg uw plan aan ons voor, en we denken graag met u mee.