KETEL 1

Dé nummer 1 website voor jenever liefhebbers

Resultaat

Voor KETEL 1 maakten we een website met een echte merkbeleving. Het design en de animaties laten letterlijk het water in je mond lopen. Neem vooral een kijkje op ketel1.nl

KETEL 1

Een zachte en zuivere jenever uit Jeneverstad Schiedam

KETEL 1 is niet zomaar een Jenever. De kwaliteit van de Jenever wordt al 11 generaties bewaakt door de familie Nolet. Vol trots heeft de familie al 325 jaar een merk in handen dat mensen doet verbazen en verblijden met de smaak. Een bijzondere blend van hout gelagerde granen-eau-de-vie, jeneverbessen en kruiden.

Een bijzondere Jenever is niet het enige dat KETEL 1 te bieden heeft. Op de hoofdpagina vind je informatie over KETEL 1 Jenever en de excentrieke KETEL 1 Hard Lemonade. Door de vloeiende animaties en het indrukwekkend design - credits voor Das Buro voor ​​de branding strategy & design - krijg je direct zin in een heerlijke cocktail met de buitengewone jenever.

ketel-mockup-1
Animeren met CSS

Animaties voor een exclusieve merkbeleving

Met animaties zetten we een exclusieve merkbeleving neer voor bezoekers. Een beleving die naadloos aansluit bij de merkwaarden van KETEL 1. De animaties maakten we met CSS transitions. Met CSS transitions geef je met regels aan wanneer elementen moeten verdwijnen, tevoorschijn komen, of van positie veranderen. Het fijne aan CSS transitions is dat het lightweight is. De animaties hebben daarmee weinig impact op de laadtijd van websites en geven een geweldige user experience. Daarnaast hebben we Javascript toegepast om de CSS te activeren. Met Javascript geven we bijvoorbeeld aan na hoeveel seconden en op welke interactie (als je naar beneden scrolled of ergens op klikt) de animatie start.

ketel-mockup-2
Store Locator

Ik heb dorst, waar koop je KETEL 1?

Een jenever merk is niets zonder verkooppunten. En daar heeft Ketel 1 er veel van. Daarom hebben we een Store Locator opgezet. De Store Locator zorgt ervoor dat bezoekers in hun eigen omgeving kunnen zoeken naar een verkooppunt van Ketel1. Niet geheel onbelangrijk als je trek hebt in een goed glaasje jenever. Neem een kijkje op de kaart en ontdek welke slijterijen Ketel1 verkopen.

Als je nu de website van KETEL 1 bezoekt, krijg je precies het gevoel dat KETEL 1 wil uitstralen. De drank biedt een onvergetelijke toevoeging aan heerlijke cocktails. Met deze nieuwe website willen we jenever liefhebbers een onvergetelijk merk bieden met een nog betere klantervaring. We hebben dit prachtige project niet alleen gemaakt: Das Buro is verantwoordelijk voor de branding strategy & design, Slik voor de technische realisatie en KETEL 1 voor de content.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg jouw plan aan ons voor, en we denken graag met je mee.