Original Asia

Reiswebsite voor een onvergetelijke reiservaring

Resultaat

Via de website van Original Asia doet u inspiratie op, stelt u uw eigen droomreis samen en ontvangt u een indrukwekkende offerte die u online bekijkt.

original-asia-mockup

Original Asia is een creatieve reisorganisatie die zich inzet voor een onvergetelijke reiservaring. Die ervaring begint al bij de voorbereiding. De voorpret en de voorbereidingen zorgen voor een rijkere beleving op uw vakantiebestemming. Het kan dus ook niet anders dat we via de website inspelen op deze beleving van de bezoekers. Het sprekende beeldmateriaal in combinatie met veel witruimte, een rustig kleurenpalet en stijlvolle icons legt het accent op de exclusiviteit van reizen met Original Asia. Vraagt u een offerte aan? Dan ontvangt u een persoonlijke website met een overzicht van uw reis van dag tot dag.

Via de WordPress-omgeving kan het team van Original Asia onder andere bouwstenen, excursies en accommodaties aanmaken, beheren en koppelen aan bestemmingen en thema’s. De routes die worden getoond aan de hand van een Google-maps integratie, zijn gemakkelijk samen te stellen. Vervolgens is alle content inzetbaar in de online offertetool binnen dezelfde WordPress-omgeving. Handig, want dan hoeft de content niet dubbel ingevoerd te worden.

original-asia-thumbnail
Opdracht

Flinke volume aan content, oneindig veel combinatie en beleving

Original Asia focust zicht op landen in Azië. Het aantal bestemmingen, excursies en accommodaties zijn oneindig. En dan hebben we het nog niet eens over het aanbod complete rondreizen en bouwstenen. Een flinke volume aan content en de ontelbare combinaties van bestemmingen maakte dit project tot een mooie uitdaging. De vraag: ontwerp en realiseer een website met een slimme contentstrategie, inclusief offertefunctionaliteit, die aansluit bij het verwachtigspatroon van onze doelgroepen.

Heeft u al vakantieplannen? Uit onderzoek blijkt dat u veel meer van uw vakantie geniet als u hier ruim van tevoren naar toe kan leven. En dat begint bij de oriëntatie en de boeking. Vandaar dat we via de website inspelen op beleving.
Janneke van Kester - Webconsultant bij Slik
Aanpak

Iteratieve projectaanpak met gebruikersonderzoek

De hoeveelheid content was de grootste uitdaging. Om dit te stroomlijnen is er een contentstrategie uitgedacht. Met als resultaat: lijntekeningen van de indeling en een helder overzicht van de crosslinks binnen het gehele project. Deze lijntekeningen hebben onze designers doorvertaald naar een aantrekkelijk design dat aansluit bij het verwachtingspatroon van de doelgroepen van Original Asia. Een webdesign dat we hebben gerealiseerd met:

  • responsive ux;
  • een op maat ingerichte WordPress-omgeving;
  • Google Maps integratie;
  • de mogelijk om een persoonlijke Wishlist samenstellen;
  • een online offertetool, voor een persoonlijke beleving;
  • dynamische effecten, zoals parallax;
  • behulp van performance optimalisatie.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg jouw plan aan ons voor, en we denken graag met je mee.