Cabini

Een hoogwaardig tiny house voor een duidelijke prijs

Resultaat

Wij ontwierpen een merk en bouwden een tiny website voor Cabini, de bouwer van tiny houses.

Van initiatief tot complete realisatie

Een tiny house of recreatiewoning is niet zomaar gemaakt. Er komt heel wat kijken bij het bouwen en realiseren van een eigen Cabini. Ze zijn geïnspireerd op tiny houses, maar nét een tikkeltje anders en ruimer. Cabini levert de oplossing voor zelfbouwprojecten, tiny houses en recreatieparken. Liefhebbers van tiny houses moeten zeker een kijkje op de website van Cabini die wij maakten met Webflow.

Cabini heeft drie modellen ontwikkeld die zo gebouwd en geplaatst kunnen worden. Uiteindelijk levert Cabini maatwerk - denk aan een andere keuken, of een andere kleur op de muur. Volgens Cabini is de sky de limit, in goed Nederlands. Uniek aan Cabini is dat ze niet alleen ontwerpen en bouwen, maar ook alle randzaken regelen, zoals het regelen van de vergunning en het bouwrijp maken van het perceel.

Branding

Van idee tot merk

Tiny houses zijn gestript tot de essentie van een woning: eenvoudig en romantisch. In navolging daarvan bedachten de marketeers en ontwerpers van Slik een merknaam die net zo fijn in de oren ligt als duidelijk maakt wat het is. De contrastrijke stijl in zwart-wit en de eenvoudige vormentaal sluiten hierop aan, ook omdat de sterke afbeeldingen en animaties er zo uitspringen.

Leidse Schouwburg mockup bestelproces
No-coding

De lucht is de limiet met Webflow

Wij kiezen regelmatig voor Webflow als een website wél en unieke uitstraling moet hebben, maar de technische eisen niet complex zijn - denk aan kennisbanken, koppelingen, of uitgebreide zoekfuncties. Omdat voor Webflow geen code hoeft te worden geschreven is minder tijd nodig voor de ontwikkelfase.

Een ander voordeel van Webflow is animatie: zonder tussenkomst van technici kunnen animaties worden opgebouwd die de website interactiever maken en een meer luxe uitstraling geven aan het geheel. Ondertussen kan de website wel onderhouden worden door de klant.

Cabini mockup
Full service

Van merk tot markt

Slik is een full service internetbureau. Soms haken we in tijdens of na de ontwerpfase en gaan we bouwen, soms leveren we juist alleen de vormgeving - maar in dit geval hebben we ‘full service’ tot op de letter gevolgd. We bedachten een merknaam, maakten een huisstijl, ontwierpen de website en bouwde de website in Webflow.

Ook na realisatie blijft Slik betrokken om een succes van de website te maken. Onze Online Marketeers zetten social media campagnes op en leveren advies voor content en SEO, zodat Cabini relevant verkeer naar de website trekt.

Wij werken met gelijkgestemden in alle soorten organisaties.

Heb je interesse om met ons te werken aan een website, webapplicatie? Leg jouw plan aan ons voor, en we denken graag met je mee.