Janneke Avatar

Hoe onze klanten de crisis te lijf gaan (en hoe je hierbij kan helpen)

We videobellen, remoteworkshoppen en webinarren wat af. Leuk, en fijn zo weinig reistijd, maar we missen elkaar en onze klanten wel een beetje. We hebben gelukkig niet stil hoeven zitten. En onze klanten ook niet! Van kookboeken tot gratis workshops: onze klanten, en wijzelf, passen ons snel aan aan veranderende omstandigheden. We zetten er hieronder een paar in het zonnetje. Helpen jullie hen een handje?

Time to momo maakt stedengidsen én een stedenkookboek

Time to momo maakt stedengidsen vol adressen en tips van locals, maar heeft nu een groot ‘coronaprobleem’. Dat lost het bedrijf op met een crowdfundingactie. Schaf het prachtige kookboek Stedenlust aan en steun zo de time to momo-reisgidsen! Op dag van publicatie van dit artikel staat de teller op 92%. Help jij ze naar de 100? De crowdfundingactie is geslaagd, en het boek ligt inmiddels bij iedereen op de deurmat.

Interieur Specialist Usi Maison verkoopt nu ook desinfectie dispensers

Jelle Usi heeft een enorme passie voor interieur en design en verkoopt elegante lampen, spiegels en accessoires in Art Nouveau en Art Deco stijl via zijn webshop. Sinds kort is Usi Maison een samenwerking aangegaan met SaniFox en levert nu ook desinfectie dispensers die aan alle eisen voldoet volgens de WHO en RIVM, en er ook nog eens lekker uitziet.

Intieme concerten en pop-up terras bij Mezz

Mezz organiseert - samen met horeca-buren - het Popup Terras Breda met iedere zondag een akoestische band, muzikant, act of quiz vanaf het terras. Daarnaast kun je vanaf 1 juli weer rocken op je stoel of onderuit gezakt genieten van een singer-songwriter. Mezz startte meteen de eerste golf haar activiteiten weer op met een reeks intieme concerten voor maximaal 100 muziekliefhebbers in de Jupiler Zaal. In de tweede golf gingen ze weer even dicht, waarna de draad weer wordt opgepakt.

Bike & Bite brengt maaltijden rond

Op een normale dag nemen Paul & zijn gidsen je mee voor een culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. Tijdens corona ging dat nét anders en brachten ze vrijwillig maaltijden rond. Inmiddels kun je de foodtours weer reserveren. Dus boek die tour!

Slot Loevestein is weer open (in blokken)
Loevestein was tijdens de eerste golf 2 volle maanden dicht. Daarna mochten de poorten weer open, waarbij je tickets kan kopen in een tijdblok. Tijdens de tweede golf gingen de deuren weer 2 weken dicht, en we hopen dat ze snel weer open kunnen, zodat je alles kan leren over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie.

Gratis remote workshop

Loop je rond met een idee voor een project? Of weet je precies wat je wilt, maar niet wat het kost om het te ontwikkelen? Wij denken met je mee. Meld je aan voor een gratis remote workshop met onze senior ontwerpers en developers. Gratis, vrijblijvend én veilig.

Icoontje van envelopMail, icoontje van telefoonbel of Icoontje van whatsappwhatsapp ons.

Janneke Avatar

De online wereld beter maken. Dat is de passie van Janneke. Enthousiast, creatief en doordacht. Als webconsultant werkt ze graag mee aan het ontwikkelen van websites en webapplicaties die er supermooi uitzien, vooral lekker werken en ons leven nét iets makkelijker maken.