Janneke Avatar

Bereikbaar als altijd (ook weer eens wat anders)

Onze developers zijn goud waard en kunnen niet leven zonder onze designers. En wat is een project zonder projectleider en een bedrijf zonder directie? Dan hebben we het nog niet eens over onze klanten gehad. De gezondheid van onze mensen en contactpersonen zijn onze hoogste prioriteit. Want, we kunnen gewoonweg niet zonder elkaar.

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, dragen ook wij ons steentje bij aan de oproep van onze premier, maar zorgen er wel voor dat we als team volledig inzetbaar zijn:

  • Snotterende collega’s zijn bij ons gewoon aan het werk. Niet op kantoor, maar wel vanuit huis.
  • Niet-snotterende collega’s werken ook. En wel zoveel mogelijk vanuit huis, zodat zij niet met het OV naar Rotterdam hoeven te komen.
  • Afspraken met onze klanten vinden zoveel mogelijk op afstand plaats. Tools voor video-calls knijpen in hun handjes met zoveel extra gebruikers.
  • Oriënteer jij je momenteel op mogelijkheden voor een nieuwe site of online marketingondersteuning? Ook die afspraken gaan gewoon door. Wij zitten er klaar voor.
  • Zijn er meetings waarbij we echt de koppen bij elkaar moeten steken. Gewoonweg omdat face-to-face meetings soms nodig zijn. Dan plannen we die in overleg.

Bereikbaarheid

We zijn - zoals gewoonlijk van 09:00 tot 17:00 uur - telefonisch goed bereikbaar via 010 282 78 04. Al is doorverbinden naar sommige collega’s een uitdaging, een terugbelverzoek is zo doorgegeven. De snelste route voor je supportvragen is mailen naar support@slik.nl of rechtstreeks naar je vaste contactpersoon.

Janneke Avatar

De online wereld beter maken. Dat is de passie van Janneke. Enthousiast, creatief en doordacht. Als webconsultant werkt ze graag mee aan het ontwikkelen van websites en webapplicaties die er supermooi uitzien, vooral lekker werken en ons leven nét iets makkelijker maken.